Over ons

We startten onze fiets-scooterzaak op 1 mei 2010  langs de Rietstraat te Middelkerke.


Kevin staat in voor de herstellingen en verkoop, Maeve doet het onthaal en verkoop in de winkel.

Samen streven we naar het aanbieden van kwaliteitsvolle producten en om daarop ook topservice te bieden aan de klanten.Uw fiets? KMS Wheels!De juiste fiets onder uw zitvlak

U wilt een fiets? Welkom! Maar … wat verwacht u van uw fiets? Wat bent u ermee van plan? Want ons aanbod is zo groot. En u zoekt toch de fiets die het beste past bij uw wensen en noden.

 

Onze tip? U vertelt ons wat u van uw fiets verwacht. En wij vertellen u alles wat u moet weten ... om zélf de juiste keuze te maken.

 

Wilt u minder hard trappen? Dan leggen wij u alles uit over elektrische fietsen. Wilt u helemaal niet meer trappen? Ga dan voor een scooter. Of een grasmachine! Die hebben wij ook.

 

Wij herstellen alles ... zélf

Hebt u een probleem met uw fiets? Wij helpen u verder. Met veel plezier. Wij kijken uw fiets na. En behandelen hem met de beste zorg. Ongeacht het merk, de ouderdom of de winkel waar u hem vandaan hebt. Platte band, kettingbreuk, verloren onderdeel. Wij doen elke herstelling zelf. En voor u het weet, fietst u weer.Replace this YouTube video with your video clip.
image-168197-DSC05588.w640.JPG